ssrc

Nyaralás saját kézből!

Nyaralás akciók egy helyen

Kirándulás Erdélybe

2009. okt.5

Mikó- vár

2009. október 22- 25.

4 nap/ 3 éjszakás program

Elhelyezés: 2 és 3 ágyas szobákban magánházaknál. A magánházak a romániai turisztikai hivatal által minősített és folyamatosan ellenőrzött szálláshelyek. Az étkezés minden esetben együtt a Fogadóban történik.
A magánházak a vendéglő környezetében találhatóak.

Utazás: nyugati típusú autóbusszal

Program:

1.Nap (csütörtök) Indulás 05.00 órakor Debrecen, TESCO parkolóból! Folyamatos utazás, rendszeres pihenőkkel. Útközben Kolozsvár belvárosának rövid megtekintése (Főtér, Mátyás szobor, Szt. Mihály templom). Szováta a híres gyógyüdülőhely és az egyedülálló Medve tó megtekintése.

Érkezés után szállás elfoglalása Csíkrákoson és vacsora a fogadóban.

2.Nap (péntek) Reggeli után kirándulás Csíkszeredára, ahol egy belvárosi séta keretében megtekinthetik az utasok a Mikó- várban működő Csíki Székely Múzeum épületét, a Városházát, az Igazságügyi Palotát a város két nagyvárosias épületét és Csíkszereda vallási életének színfoltját a Millenniumi- templomot. Majd továbbutazás a Csíksomlyói ferences kegytemplomhoz a híres búcsújáró helyhez. Visszatérve Csíkrákosra az utasok részt vesznek egy igazi, jellegzetes székely lakodalmas mulatságon, vacsorával.

3. Nap: (szombat) Reggeli után kirándulás a Gyilkos tóhoz, fakultatív gyalogtúra a Kárpátok legnagyobb hasadék völgyéhez, a Békás szoroshoz.

Délután megállunk Gyergyószentmiklóson, amely keretében megtekintjük a Főteret és a katolikus templomot.

Visszautazás a szállásra és vacsora.

4.Nap (vasárnap)  Korai reggeli után visszaindulás Magyarországra. Útközben megállunk Korondon, ahol a népművészeti kirakodóvásárt tekinthetik meg az utasok, és Parajdon ahol a Sóvidék fő látványosságát a sóbányát látogatjuk meg. Hazaérkezés az esti órákban!

Részvételi díj: 30.000.- Ft/ fő

A részvételi díj tartalmazza az oda- visszautazás költségét, a szállásdíjat, félpanzióval, a felsorolt programokat!

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítás árát, és a belépődíjakat!

Információ: halkidkitours.hu


Kapcsolódó cimkék:

, , , ,


[fbcomments]